Laten metsen in Alken, Hasselt, Sint-Truiden en omstreken?

Het laten metsen vereist goede kennis van zaken en de juiste techniek. De Klussenier Sven De Smedt is voor u de vakman die u hierbij kan helpen bij metsen in Alken, Hasselt, Sint-Truiden en omstreken. 

Het metsen is in goede handen bij De Klussenier Sven De Smedt

De Klussenier Sven De Smedt moet met diverse zaken rekening houden als het gaat over metsen. Zo moet hij rekening houden met de ondergrond van het metsen, de juiste bakstenen moeten gekozen worden, het aantal bakstenen moet goed berekend worden, de juiste hoeveelheid specie moet gebruikt gaan worden en meer. Daardoor is het uitvoeren van metsen een klus die je niet zomaar kan doen, als je het goed uitgevoerd wilt hebben. 

Wilt u professionele hulp bij het uitvoeren van metsen? De Klussenier Sven De Smedt kan u helpen bij werkzaamheden waarbij professioneel metsen vereist is. Denk bijvoorbeeld aan het metsen van een schoorsteen, een gevel of een tuinmuur. Door zijn kennis en ervaring of contacten met een andere metser kan De Klussenier Sven De Smedt u altijd een advies geven over de uit te voeren werkzaamheden.

Wilt u uw metsen bespreken met De Klussenier Sven De Smedt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De Klussenier Sven De Smedt, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Sven De Smedt
De Klussenier Sven De Smedt

Alkerstraat 112
3750 Alken

Dien uw offerte-aanvraag in   


0472 64 12 35
s.desmedt@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. 0748821885

 
Loading...